Jan Ravnsbeck © 2008

 

Nyt

• Omtale i Skælskør Avis
Se uge 14 side 10.

• Foredrag i Skælskør
om Rosenm. i Tao Centret Smidstrupvej 4 den 16. april kl. 1930-21, gratis entré.

• Nye klinikadresser i Ringsted og Skælskør
Se links nedenfor.

Opdateret 2009-04

 

Healing er energiarbejde – overførsel af energi – afbalancering af  energier. Dette kan hjælpe dig videre på mange planer. Udover selve energiarbejdet, kan der gives råd og vejledning om personlige emner.

I februar 2007 begyndte jeg på en 2-års uddannelse (afsluttes december 2008) på Healerskolen ved Steen Kofoed. På første år blev vi også undervist af Helle Hind. På begges hjemmesider kan du læse meget mere om healing, samt finde spændende links.

 

Siden efteråret 2007 har jeg deltaget som healer i et tilbud om gratis healing på Avalon tæt ved Nørreport Station. Her har jeg gennemført den praktiske del, som kræves på uddannelsen.

 

Hvad klienterne oplever

 

Læs mere under samme overskrift under Rosenmetoden.

 

Hvordan jeg arbejder med healing

 

En typisk session indledes med samtale, hvor vi sporer os ind på, hvad der rør sig i dit liv, aktuelle temaer, problemstillinger,  det kunne være godt at arbejde med. Det kan være af fysisk eller mental karakter.

 

Herefter giver jeg oftest akupressur, som er med til at forberede kroppen på den healing, som skal til at foregå.

 

Under selve healingen ligger man på en briks med et tæppe over sig. Tæppet er rart og trygt, men det er også godt, da ens temperatur kan falde en smule under en healing.

 

Healingen kan være en blanding af flere typer healing. Jeg lærer en del forskellige værktøjer, som bruges efter behov. Det kan foregå ved, at jeg sidder ved siden af og rent mentalt arbejder med healingen. Det kan også være, at jeg holder en hånd eller begge hænder over eller direkte på krop eller hoved.

 

Såvel under samtale som ved akupressur og healing har jeg en kontakt til noget højere. Nogen kalder det intuition. Andre kalder det den åndelige eller spirituelle verden - min åndelige vejleder. Uanset dette, så har jeg kontakt til noget, som giver mig input om hvordan, jeg kan hjælpe dig videre - dels med spørgsmål og gode råd - dels med hvordan og hvor jeg skal give akupressur og healing. Dette sikrer at du modtager den optimale "dosis" (læs også Steen Kofoeds artikel om passende mængde healing).

 

Fjernhealing

 

Fjernhealing er også en mulighed. Vi aftaler en tid. Du sørger for så vidt muligt at være i ro. Jeg skaber rent mentalt et rum, hvor jeg formidler en healing til dig. Du vil kunne opleve de samme ting, som under en healing, hvor vi er i samme lokale. Fjernhealingen kan være ligeså effektfuld - nogle gange mere.

Vi kan gøre dette med eller uden samtale - via telefonen. 

 

Gruppehealing

 

Som en del af uddannelsen, har vi nu også lært gruppehealing. Dette er et værktøj, som jeg synes er spændende at arbejde videre med. Derfor søger jeg en gruppe af mennesker, som mødes 1-2 gange om måneden. Jeg vil så give en gruppehealing, som tager 10-20 minutter. Dette vil jeg gerne gøre gratis i en periode for at træne denne evne.

 

Klinikadresser:

Se mere under "Praktisk info"

Kontakt Jan Ravnsbeck

Mobil 26 70 47 78

Klinikken er åben efter aftale.

Kan du kun aften eller weekend, kan det lade sig gøre i begrænset omfang.

Opdateret 2008-09